Orezul cu lapte a fost mereu un preparat pe gustul tuturor, insa in combinatie cu ciocolata topita iese o minunatie!
INGREDIENTE
200 gr orez alb
800 ml lapte dulce
50 gr unt de masa
100 gr ciocolata (amaruie de preferinta)
75 ml frisca
praf de sare, scortisoara
200 gr orez alb
800 ml lapte dulce
50 gr unt de masa
100 gr ciocolata (amaruie de preferinta)
75 ml frisca
praf de sare, scortisoara
MOD DE PREPARARE
Laptele dulce si frisca se pun intr-un vas pe foc.
Cand incep sa fiarba se adauga orezul alb, spalat in prealabil si zaharul tos, amestecand foarte bine pentru omogenizare.
Ciocolata se rupe in patratele si se adauga peste orezul fiert pe jumatate, amestecand bine astfel incat sa se poata topi uniform.
Dupa ce orezul este fiert se ia vasul de pe foc si se adauga untul topit si praful de scortisoara.
Laptele dulce si frisca se pun intr-un vas pe foc.
Cand incep sa fiarba se adauga orezul alb, spalat in prealabil si zaharul tos, amestecand foarte bine pentru omogenizare.
Ciocolata se rupe in patratele si se adauga peste orezul fiert pe jumatate, amestecand bine astfel incat sa se poata topi uniform.
Dupa ce orezul este fiert se ia vasul de pe foc si se adauga untul topit si praful de scortisoara.
Sursa ? Net
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu