joi, 25 martie 2010

Facebook imbunatateste viata sexuala!

Intru pe cancan.ro si gasesc aceasta postare. Am crezut ca e ceva mai interesant, ceva ce nu stiam in legatura cu Facebook. Dar uite ce zice pe cancan.

Marea Britanie este alarmata de numarul in crestere de utilizatori Facebook care se intalnesc pentru partide de sex ocazional. Nu, nu este vorba de "taxa pe fericire", ci de faptul ca odata cu numarul de contacte sexuale creste si rata imbolnavirilor printre amatorii de "socializare".

Niste cifre publicate recent au dezvaluit faptul ca numarul cazurilor de sifilis s-a inmultit de 4 ori, statisticile aratand cu precadere femei cu varste intre 20 si 24 de ani si barbati intre 24 si 35 de ani.

Oficiali din sistemul de sanatate public atrag atentia asupra riscurilor derivate din sexul neprotejat cu straini, si reamintesc faptul ca sifilisul poate provoca probleme majore de sanatate atat in sistemul respirator, cat si in cel nervos, sau chiar in ceea ce priveste buna functionare a inimii.


Sa inteleg. Creste numarul de conturi pe Facebook, oamenii se intalnesc pentru o partida sau mai multe de sex ocazional si in acelas timp creste si numarul cazurilor de sifilis. De la varsta de 10 ani am fost invatat de parinti de prezervativ. Cei care fac sex ocazional cu o persoana straina, pe care o vad pentru prima data fata in fata nu cumva stiu si ei sa foloseasca un prezervativ? Din cate inteleg eu Facebook e de vina pentru cazurile de imbolnaviri. Dar inainte de Facebook ? Cand strabunicii nostrii o faceau ocazional ei stiau de Facebook? Zic si eu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu