sâmbătă, 6 martie 2010

Ţiganii dinTimişoara nu au limite! Şi-au tras palate şi în cimitir


Pentru a nu trece neobservate nici după ce mor, mai multe familii de ţigani cu stare din Timişoara şi-au ridicat adevărate palate chiar şi în cimitir. Acestea au trecut peste limitele bunului-simţ, dar şi peste cele impuse de primărie şi au construit cavouri imense pentru rudele decedate.


Îngropaţi în cavouri înalte de şase metri

Mai mult, acestea sunt dotate cu geamuri termopan, uşi blindate, turnuleţe şi chiar terase. Administratorii cimitirului susţin că nu au ce să facă, pentru că ţiganii se pare că au obţinut aprobări de la primărie, însă în loc de o capelă înaltă de 1,80 metri au construit unele care ajung chiar şi la şase metri.

Din Libertatea.


Subiectul e bestial. Nu de alta, dar sincer... raman uimit de felul in care gandesc tiganii. Ma intreb daca construiesti un palat pentru a locui in el... oare cine face curat in el sau macar e curat in el? Dar de ce ai construi un palat in cimitir? Nu mai bine faci ceva mai bun cu banii aia? Geamuri termopan, usi blindate.. oare locuieste cineva acolo si noi nu stim ? Astept comentarii



Un comentariu:

  1. Si ce e ma rog asa ciudat? Da ce, Tutankhamon si tot neamul lui nu aveau dita piramidele cu camere pline de aur,blindate anti-jefuitor de morminte? De ce ar avea faraonii lor valoare si ai nostrii nu? Ca doar n-om fi noi mai prejos. E adevarat, pe vremea aia nu erau la moda turnuletele :)

    RăspundețiȘtergere