marți, 23 martie 2010

O fetiţă de 12 ani a făcut sex cu peste 100 de bărbaţi


O fetiţă de 12 ani din Glenorchy, Tasmania, s-a prostituat în cursul anului trecut, ea împărţind banii câştigaţi cu mama ei şi cu un bărbat care îi găsea clienţii.

Potrivit The Mercury, cei trei au dat un anunţa în ziar în care micuţa era descrisă drept "Angela, o tânără de 18 ani, nouă în oraş". Fata avea un tarif piperat, ea cerând 100 de euro pentru o partidă de sex, iar dacă clientul nu voia să folosească prezervativ, îi cerea încă 50 de euro.

Banii câştigaţi erau împărţiţi între cei trei, prostituata fiind cea care îşi oprea suma cea mai mare, dar uneori o dădea pe toată pentru drogurile mamei sale.

Din fericire, întreaga operaţiune a fost descoperită de autorităţi, care i-au arestat pe cei doi adulţi, iar pe adolescentă au dus-o într-un centru pentru plasament. În urma partidelor sexuale, aceasta a luat mai multe boli cu transmitere sexuală, dintre care clamidia şi negi genitali. Bărbatul a declarat că fata s-a culcat în acest timp cu peste 100 de barbati.

Sursa : Libertatea.


Sincer nu ma socheaza ca fata se prostitua. E enervant ca o facea pentru mama ei, care isi cumpara droguri 8-|. Macar de iti cumpara un BMW si facea ture de centru. Zic si eu

Rate It

Un comentariu:

  1. As vrea un certificat medico-legal care sa ateste faptul ca fata a facut sex cu peste 100 de barbati :))

    RăspundețiȘtergere