joi, 4 martie 2010

Fii mai frumoasa natural, in doar o zi!

In Cancan am gasit acest titlu care sincer am considerat ca e merita citit. Chiar daca sunt multi care nu citesc ziarele dar se informeaza pe net consider ca sanatatea e pe primul loc. Chiar daca se adreseaza femeilor de ce sa nu public ?
  • 07:00 --> Dinti albi<-- Pune pe pereuta de dinti putin bicarbonat de sodiu si apoi putina pasta. Vei vedea ca dintii vor fi mai albi cu pana la trei nuante. Repeta procedura dupa pranz si seara, inainte de culcare.
  • 08:00-->Ten Curat<-- Incepe ziua cu un dus energizant. Spala-ti fata cu malai pentru un gomaj perfect, cu efect de lifting! Pentru tonifiere tamponeaza-ti tenul cu apa rece, in special in zona ochilor pentru a alunga cercanele.
  • 09:00-->Detoxifiere<-- Bea un pahar de apa in locul cafelei. Astefel vei incepe ziua cu o mica detoxifiere a oraganismului. Mananca musli cu lapte la micul dejun, pentru a evita balonarea.
  • 12:00-->Sani mai mari<-- Inghite doua lingurite de tinctura de marar. Poate o ai in casa sau va trebui sa dai o fuga pana la plafar. Dar cu siguranta merita, avand in vedere ca tinctura de marar mareste vizibil sanii. Repeta procedura la ora 18:00
  • 19:00-->Piele hidratata<-- Maseaza-ti corpul cu ulei de masline. Pielea hidratata arata cuy 10 ani mai tanara! Nu te grabi sa ajungi la baie, lasa uleiul sa actioneze o ora, timp in care poti trage un pui de somn.
  • 20:00-->Par stralucitor<--Fa o baie fierbinte! In apa amesteca trei linguri de sare si zeama unei portocale. Aceastea actioneaza impotriva celulitei. Maseaza-ti varfurile parului cu suc de lamaie, apoi aplica balsamul. Iti va face parul mai stralucitor.

Asta e tot articolul. Sincer merita incercat... asta daca ai o zi libera 24/24. Asa daca lucrezi sau esti studenta nu stiu cum te incadrezi in programul asta. Dar astept pareri si comentarii de la toata lumea, in special de la fete.

Un comentariu: