miercuri, 10 martie 2010

Viitorul in sex, dating si fetish-uri

Viitorul in sex

A trecut ceva timp din 1950 de cand punctul G a fost descoperit de Ernst Gräfenberg. Acum oamenii de stiinta, probabil preocupati de plictiseala care ii demotiveaza pe multi oameni, au descoperit un punct si mai bun: fundul sacului sau, in limbaj mai stiintific, cervixul.

De fapt, este vorba de o aglomeratie de nervi care se gaseste intr-un punct de pe cervix care este accesibil numai cand se excita uterul. Pare dificil de atins? Pai cam e. Trebuie sa adopti pozitia fluture (picioarele ei de-o parte si de alta a capului ei si tu deasupra), iar ea trebuie parca sa te aspire inauntru, cu ajutorul muschilor pe care ii foloseste la urinat. Ah, si ar mai trebui sa fii dotat cel putin cu niste dimensiuni "normale".

Daca reusesti sa treci proba asta, iti vei primi si rasplata: placerea ei incomensurabila. "Penetrarea atinge un nerv spinal diferit de cel excitat prin stimularea punctului G sau a clitorisului", asigura autoarea cartii Orgasmul super sexual, Barbara Keesling, de la Universitatea UCLA, din California.

"Unele din senzatiile stranii pe care le poate dezlantui sunt arsurile, dar placute. si, in plus, iti tremura picioarele cand incerci sa te ridici din pat imediat dupa partida. Suna cam tare, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu